
Ropogós, ropogós Rösti! Szaftos alaszkai tőkehalfilé egyedülálló Iglo burgonyapanírban - készítsd el és varázsolj ropogós Iglo ételeket az asztalodra!
Elkészítés
Melegítse elő a sütőt 220°C-ra (alsó vagy felső sütés esetén), vagy 200°C-ra (légkeverés esetén). Tegye felengedtetés nélkül sütőpapírral bélelt sütőfelületre a halat és süsse a középső rácson kb. 17-20 percen keresztül aranybarnára. Az elkészítési idő felénél egyszer fordítsa meg.
Tárolási tájékoztató
***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):
**- rekesz (-12°C-on): 2 hét
*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap
Felengedés után ne fagyassza újra!
Hozzávalók
Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma) 50%, burgonya 16%, ivóvíz, repceolaj, búzaliszt, rizsdara, panírpor (búzaliszt, víz, étkezési só), étkezési só, keményítő, mustár (víz, mustármag, ételecet, étkezési só, fűszerek).
Bár nagy gondot fordított a gyártó a szálkák eltávolítására, néhány szálka mégis maradhatott a termékben.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.
Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Átlagos tápérték
További információ
Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.