Halfilé ropogós burgonyás tésztában

Ropogós, ropogós Rösti! Szaftos alaszkai tőkehalfilé egyedülálló Iglo burgonyapanírban - készítsd el és varázsolj ropogós Iglo ételeket az asztalodra!

Elkészítés

oven

Melegítse elő a sütőt 220°C-ra (alsó vagy felső sütés esetén), vagy 200°C-ra (légkeverés esetén). Tegye felengedtetés nélkül sütőpapírral bélelt sütőfelületre a halat és süsse a középső rácson kb. 17-20 percen keresztül aranybarnára. Az elkészítési idő felénél egyszer fordítsa meg.

Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!

A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!

Hozzávalók

Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma) 50%, burgonya 16%, ivóvíz, repceolaj, búzaliszt, rizsdara, panírpor (búzaliszt, víz, étkezési só), étkezési só, keményítő, mustár (víz, mustármag, ételecet, étkezési só, fűszerek).

 

Bár nagy gondot fordított a gyártó a szálkák eltávolítására, néhány szálka mégis maradhatott a termékben.

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték

100 g-ra vetítve
Energia (kJ)
 
1016 kJ
Energia (kcal)
 
243 kcal
Zsír
 
14 g
amelyből
 
1,1 g
Szénhidrát
 
18 g
amelyből
 
0,6 g
Rost
 
0,6 g
Fehérje
 
11,0 g
 
1,2 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.