Halfilé ropogós burgonyás tésztában

Halfilé ropogós burgonyás tésztában

Ropogós, ropogós Rösti! Szaftos alaszkai tőkehalfilé egyedülálló Iglo burgonyapanírban - készítsd el és varázsolj ropogós Iglo ételeket az asztalodra!

Elkészítés

oven

Melegítse elő a sütőt 220°C-ra (alsó vagy felső sütés esetén), vagy 200°C-ra (légkeverés esetén). Tegye felengedtetés nélkül sütőpapírral bélelt sütőfelületre a halat és süsse a középső rácson kb. 17-20 percen keresztül aranybarnára. Az elkészítési idő felénél egyszer fordítsa meg.Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!


Hozzávalók

Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma) 50%, burgonya 16%, ivóvíz, repceolaj, búzaliszt, rizsdara, panírpor (búzaliszt, víz, étkezési só), étkezési só, keményítő, mustár (víz, mustármag, ételecet, étkezési só, fűszerek).

 

Bár nagy gondot fordított a gyártó a szálkák eltávolítására, néhány szálka mégis maradhatott a termékben.Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték

100 g-ra vetítve
Energiatartalom (kcal)
243 kcal
Energiatartalom (kJ)
1016 kJ
Fehérje
11,0 g
Élelmi rost
0,6 g
1,2 g
Szénhidrát
18 g
ebből cukrok
0,6 g
Zsír
14 g
ebből telített zsírsavak
1,1 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.