Zsenge vajbab 750g

Zsenge vajbab 750g
Zsenge vajbabunkat a lehető legjobb pillanatban szedjük és fagyasztjuk, hogy megőrizze valódi ízét.

Elkészítés

A kívánt mennyiségű vajbabot felengedés nélkül tegye felolvasztott zsiradékba vagy egy kevés forrásban lévő vízbe. Tetszés szerint ízesítse és időnként megkeverve addig párolja, illetve főzze, míg puha nem lesz. 

 

Hőkezelés után fogyasztható!



Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!



Biztonsági útmutató

 


Összetevők

zsenge vajbab




Egyéb

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

100 g-ra vetítve
Élelmi rost
3,0 g
0,02 g
Energiatartalom (kJ)
165 kJ
Fehérje
1,5 g
Szénhidrát
6,5 g
Energiatartalom (kcal)
39 kcal
Zsír
0,2 g
ebből telített zsírsavak
0,1 g
ebből cukrok
1,2 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak!