Zsenge Zöldborsó 750g

Zsenge Zöldborsó 750g
Zsenge tavaszi zöldborsóinkat a lehető legjobb pillanatban szedjük és fagyasztjuk, hogy megőrizzék valódi ízüket. Szakembereink naponta járják a földeket és ellenőrzik a termést, így pontosan tudják, mikor érdemes betakarítani. Halak mellé is kiváló, de egy maréknyi zöldborsó a tésztáknak is, akár a carbonara spagettinek is izgalmas színt ad.

Elkészítés

pot

A kívánt mennyiségű zöldborsót felengedés nélkül tegye felolvasztott zsiradékba vagy egy kevés forrásban lévő vízbe. Tetszés szerint ízesítse és időnként megkeverve addig párolja, illetve főzze, amíg puha nem lesz. 

 

Hőkezelés után fogyasztható!



Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!



Biztonsági útmutató

 


Összetevők

zöldborsó




Egyéb

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

100 g-ra vetítve
Élelmi rost
4,5 g
Fehérje
4,9 g
0,01 g
Energiatartalom (kcal)
70 kcal
Energiatartalom (kJ)
295 kJ
Szénhidrát
9,0 g
ebből cukrok
4,1 g
Zsír
0,6 g
ebből telített zsírsavak
0,1 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak!