Asia Wok zöldségkeverék

Asia Wok zöldségkeverék
Az Iglo Asia Wok zöldségkeverék babcsírát, répát, sárga sárgarépát, bambuszrügyet, póréhagymát, kaliforniai paprikát, cukorborsót és gombát tartalmaz. A sokoldalú zöldségmix jó alapként szolgál ázsiai fogások elkészítéséhez.

Elkészítés

Tegyen kevés olajat egy jól felforrósított serpenyőbe vagy egy wokba. A még fagyott Asia Wok Zöldségkeveréket tegye bele és gyakori kevergetés mellett kb. 5 perc alatt süsse készre. 

 

Hőkezelés után fogyasztható!Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!Hozzávalók

zöldségek változó arányban: citromsárga répa, sárgarépa, babcsíra, póréhagyma, piros kaliforniai paprika, bambuszhajtások, darabolt bébikukorica, cukorborsóhüvely, fekete kínai gombaMindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték

100 g-ra vetítve
Fehérje
1,7 g
Rost
1,8 g
Energia (kcal)
29 kcal
Energia (kJ)
121 kJ
0,04 g
Szénhidrát
4,0 g
amelyből
2,4 g
amelyből
<0,1 g
Zsír
0,2 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak!