Halfalatkák

Halfalatkák

Horgony, hal és csillag alakú, panírozott halfalatkák. Elősütött, gyorsfagyasztott. 300 g.

Elkészítés

Melegítsük elő a sütőt 220°C-ra. A gyorsfagyasztott haldarabokat a középső rácson kb. 13-15 percig (légkeveréssel), illetve kb. 15-17 percig (felső és alsó sütéssel) aranybarnára sütjük. Sütés közben 8 perc eltelte után egyszer fordítsuk meg.


Tárolási tájékoztató

Otthoni tárolás:
*-rekesz vagy jégkockatartó-rekesz (-6°C-on): 2 nap;
**-rekesz (-12°C-on): 2 hét;
Fagyasztószekrényben vagy ***-os rekeszben (-18 °C-on) minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év): (lásd: a doboz oldalán)
Mélyhűtve tárolandó. Felengedés után ne fagyassza újra!



Biztonsági útmutató

A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!


Összetevők

Hal (48%), zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, élesztő, étkezési só, fűszerek), repceolaj, víz, búzaliszt, búzakeményítő, étkezési só, rizsdara, sütőpor (térfogatnövelő szerek: difoszfátok és nátrium-karbonátok, búzakeményítő), fűszerek, cukor.




További információk allergiás személyek részére

Az allergén összetevőket vastag betűvel jelöltük.


Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

100 g-ra vetítve
Energiatartalom (kcal)
270 kcal
Energiatartalom (kJ)
1126 kJ
Fehérje
12,0 g
Élelmi rost
1,3 g
1,20 g
Szénhidrát
21,0 g
ebből cukrok
1,5 g
Zsír
15,0 g
ebből telített zsírsavak
1,7 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják.