Az Iglo Halfalatkák horgony, hal és csillag alakjukkal rögtön a gyerek(ek) kedvencévé válhatnak.
Elkészítés
Elkészítés sütőben: Melegítse elő a sütőt 220 °C-ra. Helyezze a gyorsfagyasztott halfalatkákat a tepsire és süsse őket 15-17 percen keresztül ropogósra és aranybarnára. (Légkeveréses sütőben: 13-15 percig). 8 perc után fordítsa meg a halfalatkákat.
A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!
Tárolási tájékoztató
***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):
**- rekesz (-12°C-on): 2 hét
*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap
Felengedés után ne fagyassza újra!
Hozzávalók
Hal (48%), panír (búzaliszt, ivóvíz, élesztő, étkezési só, fűszerek), repceolaj, ivóvíz, búzaliszt, úzakeményítő, étkezési só, rizsörlemény, sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: difoszfátok, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, búzakeményítő), fűszerek, cukor.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.
Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Átlagos tápérték
További információ
Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.