Halfalatkák

Halfalatkák

Az Iglo Halfalatkák horgony, hal és csillag alakjukkal rögtön a gyerekek(ek) kedvencévé válhatnak.

Elkészítés

oven

Elkészítés sütőben: Melegítse elő a sütőt 220 °C-ra. Helyezze a gyorsfagyasztott halfalatkákat a tepsire és süsse őket 15-17 percen keresztül ropogósra és aranybarnára. (Légkeveréses sütőben: 13-15 percig). 8 perc után fordítsa meg a halfalatkákat.

A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!



Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!



Biztonsági útmutató

A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!


Összetevők

Hal (48%), panír (búzaliszt, ivóvíz, élesztő, étkezési só, fűszerek), repceolaj, ivóvíz, búzaliszt, úzakeményítő, étkezési só, rizsörlemény, sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: difoszfátok, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, búzakeményítő), fűszerek, cukor.





További információk allergiás személyek részére

 


Egyéb

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

100 g-ra vetítve
Energiatartalom (kcal)
265 kcal
Energiatartalom (kJ)
1106 kJ
Fehérje
12,0 g
Élelmi rost
1,3 g
1,2 g
Szénhidrát
20,0 g
ebből cukrok
1,5 g
Zsír
15,0 g
ebből telített zsírsavak
1,1 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.