Zsenge tavaszi zöldborsó

Zsenge tavaszi zöldborsó
Zsenge tavaszi zöldborsóinkat a lehető legjobb pillanatban szedjük és fagyasztjuk, hogy megőrizzék valódi ízüket. Szakembereink naponta járják a földeket és ellenőrzik a termést, így pontosan tudják, mikor érdemes betakarítani. Halak mellé is kiváló, de egy maréknyi zöldborsó a tésztáknak is, akár a carbonara spagettinek is izgalmas színt ad.

Elkészítés

A kívánt mennyiségű zöldborsót felengedtetés nélkül tegye felolvasztott zsiradékba vagy egy kevés, forrásban lévő vízbe, tetszés szerint sózza meg és időnként megkeverve addig párolja, illetve főzze, amíg puha nem lesz.


Tárolási tájékoztató

Fagyasztószekrényben vagy ***-os rekeszben (-18°C-on) minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év)
Mélyhűtve tárolandó. Felengedés után ne fagyassza újra!


Biztonsági útmutató

Magyar termék


Összetevők

zöldborsó




Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

100 g-ra vetítve
Élelmi rost
4,5 g
Fehérje
4,9 g
0,01 g
Energiatartalom (kcal)
70 kcal
Energiatartalom (kJ)
295 kJ
Szénhidrát
9,0 g
ebből cukrok
4,1 g
Zsír
0,6 g
ebből telített zsírsavak
0,1 g