Zöldségköret Kertészné módra

Zöldségköret Kertészné módra
A Zöldségköret Kertészné módra kiegyensúlyozott arányban tartalmazza a létfontosságú összetevőket: az ízletes zöldborsó, répa, karfiol, kukorica és piros kaliforniai paprika számtalan vitamin forrása, melyek a gyorsfagyasztásnak köszönhetően megőrződnek a zöldségekben.

Elkészítés

pot

A kívánt mennyiségű zöldséget felengedtetés nélkül tegye felolvasztott zsiradékba vagy egy kevés forrásban lévő vízbe, tetszés szerint ízesítse és időnként megkeverve addig párolja, illetve főzze, míg puha nem lesz. 

 

Hőkezelés után fogyasztható!Tárolási tájékoztató

Fagyasztószekrényben vagy ***-os rekeszben (-18°C-on) minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év)
Mélyhűtve tárolandó. Felengedés után ne fagyassza újra!


Hozzávalók

zöldségek változó arányban: zöldborsó, sárgarépa, karfiol, kukorica, piros kaliforniai paprikaMindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték

100 g-ra vetítve
Rost
2,6 g
Energia (kcal)
63 kcal
Fehérje
3,1 g
Energia (kJ)
265 kJ
0,03 g
Szénhidrát
10 g
amelyből
2,9 g
Zsír
0,6 g
amelyből
0,1 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak!