Nyári zöldségkeverék

Nyári zöldségkeverék
Nyári zöldségkeverékünk leves, valamint krémleves alapnak is tökéletesen megfelel.

Elkészítés

A kívánt mennyiségű zöldséget felengedtetés nélkül tegye felolvasztott zsiradékba vagy egy kevés forrásban lévő vízbe, tetszés szerint ízesítse és időnként megkeverve addig párolja, illetve főzze, amíg puha nem lesz. 



Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!



Biztonsági útmutató

Magyar termék



Összetevők

zöldségek változó arányban: zöldbab, sárgarépa,kukorica, karfiol





Egyéb

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

100 g-ra vetítve
Élelmi rost
2 g
Energiatartalom (kcal)
52 kcal
Energiatartalom (kJ)
218 kJ
Fehérje
2,2 g
0,03 g
Szénhidrát
8,6 g
ebből cukrok
1,9 g
Zsír
0,5 g
ebből telített zsírsavak
<0,1 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak!