Franciasaláta alap

Franciasaláta alap
A zöldségek a szedés pillanatától kezdve veszítenek vitamintartalmukból. Az Iglo egyedülállóan gyors fagyasztási eljárásának köszönhetően azonban megőrizzük a természet legjavát, zöldségeink így vitaminban gazdagok és ízletesek. Franciasaláta alapunk sárgarépát, zöldborsót, burgonyát és kukoricát tartalmaz.

Elkészítés

pot

A kívánt mennyiségű zöldséget felengedtetés nélkül tegye felolvasztott zsiradékba vagy egy kevés forrásban lévő vízbe, tetszés szerint ízesítse és alkalmanként megkeverve addig párolja, illetve főzze míg puha nem lesz. 

 

Hőkezelés után fogyasztható!



Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!



 


Hozzávalók

zöldségek változó arányban: sárgarépa, zöldborsó, burgonya, kukorica



Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.



Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték

100 g-ra vetítve
Élelmi rost
2,4 g
Energiatartalom (kJ)
281 kJ
Energiatartalom (kcal)
66 kcal
Fehérje
2,5 g
0,04 g
Szénhidrát
12,0 g
ebből cukrok
2,5 g
Zsír
0,4 g
ebből telített zsírsavak
0,1 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak!