Halrúd ropogós bundában

" property="og:title" />

Halrúd ropogós bundában

Halrúd ropogós bundában

A gyerekek szeretik az Iglo halrudacskákat, ropogós bundát és a szaftos tőkehalfilét. A szülők kedvence is, mert Omega 3 zsírsavakban gazdag.

Elkészítés

Elkészítés sütőben: Melegítse elő a sütőt a sütőtepsivel együtt 220°C-ra. A még fagyott halrudacskákat helyezze óvatosan sütőpapírral bélelt tepsibe. Felső és alsó sütés esetén: a felső rácson kb. 15-19 percen keresztül süsse. A sütési idő felénél forgassa meg. Légkeveréses sütő: a középső rácson kb. 13-15 percen keresztül süsse. A sütési idő felénél forgassa meg.

 

A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!



Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!



Biztonsági útmutató

A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!


Összetevők

Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma)

49%, tésztabunda 38% [ivóvíz, zsemlemorzsa (búzaliszt,

ivóvíz, élesztő, étkezési só), búzaliszt, burgonyakeményítő, kukoricadara, sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: difoszfátok, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, búzakeményítő), étkezési só, pálmazsír*, mustár, sovány tejpor, fokhagymapor], repceolaj.

*A termék tanúsított fenntartható termesztésből

származó pálmazsírt tartalmaz.

 

Bár nagy gondot fordított a gyártó a szálkák eltávolítására, néhány szálka mégis maradhatott a termékben.





Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

100 g-ra vetítve
Energiatartalom (kcal)
248 kcal
Fehérje
11 g
Energiatartalom (kJ)
1034kJ
Élelmi rost
0,8 g
1,2 g
Szénhidrát
19 g
ebből cukrok
0,8 g
ebből telített zsírsavak
1,2 g
Zsír
14 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.