Halrudacska - 15 darabos

Halrudacska - 15 darabos

A közkedvelt Iglo halrudacskák most még finomabbak! Kizárólag MSC tanusítású alaszkai tőkehalfiléből készülnek és ropogós, aranybarna panírral vannak bevonva. Kicsik és nagyok kedvence.

Elkészítés

Tegyen a serpenyőbe kb. 1/2 cm-nyi olajat és jól melegítse meg. A még fagyott halrudakat tegye bele – a zsiradék ne hűljön le túlságosan – és többszöri forgatás mellett, közepes lángon, kb. 5–8 perc alatt süsse aranybarnára.

 

 

A sütő 220 °C-ra történő előmelegítése után helyezze a halrudacskákat a tepsire, a tepsit tegye a középső állásra, és süsse sütőben 15-17 percig 220°C-on. 9 perc után egyszer fordítsa meg a halrudakat. Légkeveréses sütőben süsse 13-15 percig, 8 perc után fordítsa meg.

 

 

A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!



Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!



Összetevők

Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma) 58%, zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, fűszerek, étkezési só, élesztő), repceolaj, víz, búzaliszt, burgonyakeményítő, étkezési só.

 

Bár nagy gondot fordított a gyártó a szálkák eltávolítására, néhány szálka mégis maradhatott a termékben.





További információk allergiás személyek részére

Az allergén összetevőket vastag betűvel jelöltük.


Egyéb

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

100 g-ra vetítve
Energiatartalom (kcal)
220 kcal
Energiatartalom (kJ)
923 kJ
Fehérje
13,0 g
Élelmi rost
1,0 g
0,93 g
Szelén
12 μg*=21%**
Szénhidrát
21,0 g
ebből cukrok
1,5 g
Zsír
 Gram
9,1 g
ebből telített zsírsavak
0,8 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.