A közkedvelt Iglo halrudacskák most még finomabbak! Kizárólag MSC tanusítású alaszkai tőkehalfiléből készülnek és ropogós, aranybarna panírral vannak bevonva. Kicsik és nagyok kedvence.
Elkészítés
Tegyen a serpenyőbe kb. 1/2 cm-nyi olajat és jól hevitse fel. A még fagyott halrudakat tegye bele – a zsiradék ne hűljön le túlságosan – és többszöri forgatás mellett, közepes lángon, kb. 5–8 perc alatt süsse aranybarnára.
A sütő 220 °C-ra történő előmelegítése után helyezze a halrudacskákat a tepsire, a tepsit tegye a középső állásra, és süsse sütőben 15-17 percig 220°C-on. 9 perc után egyszer fordítsa meg a halrudakat. Légkeveréses sütőben süsse 13-15 percig, 8 perc után fordítsa meg.
A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!
Tárolási tájékoztató
***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):
**- rekesz (-12°C-on): 2 hét
*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap
Felengedés után ne fagyassza újra!
Hozzávalók
Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma) 58%, zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, fűszerek, étkezési só, élesztő), repceolaj, víz, búzaliszt, burgonyakeményítő, étkezési só.
Bár nagy gondot fordított a gyártó a szálkák eltávolítására, néhány szálka mégis maradhatott a termékben.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.
Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Átlagos tápérték
További információ
Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.