Halrúd ropogós bundában

" />

Halrúd ropogós bundában

Halrúd ropogós bundában

A gyerekek szeretik az Iglo halrudacskákat, a ropogós bundát és a szaftos tőkehalfilét. A szülők kedvence is, mert Omega-3 zsírsavakban gazdag.

Elkészítés

oven

Elkészítés sütőben: Melegítse elő a sütőt a sütőtepsivel együtt 220°C-ra. A még fagyott halrudacskákat helyezze óvatosan sütőpapírral bélelt tepsibe. Felső és alsó sütés esetén: a felső rácson kb. 15-19 percen keresztül süsse. A sütési idő felénél forgassa meg. Légkeveréses sütő: a középső rácson kb. 13-15 percen keresztül süsse. A sütési idő felénél forgassa meg.

 

A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!

Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!

Hozzávalók

Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma)

49%, tésztabunda 38% [ivóvíz, zsemlemorzsa (búzaliszt,

ivóvíz, élesztő, étkezési só), búzaliszt, burgonyakeményítő, kukoricadara, sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: difoszfátok, térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, búzakeményítő), étkezési só, pálmazsír*, mustár, sovány tejpor, fokhagymapor], repceolaj.


*A termék tanúsított fenntartható termesztésből származó pálmazsírt tartalmaz.

 

Bár nagy gondot fordított a gyártó a szálkák eltávolítására, néhány szálka mégis maradhatott a termékben.

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték

100 g-ra vetítve
Energia (kcal)
 
230 kcal
Energia (kJ)
 
960kJ
Fehérje
 
11 g
Rost
 
0,8 g
 
1,0 g
Szénhidrát
 
19 g
amelyből
 
0,7 g
amelyből
 
0,9 g
Zsír
 
12 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.