
A méltán népszerű halrudacska vadon fogott alaszkai tőkehalból, gluténmentes bundában.
Elkészítés
Hevítsen zsiradékot egy serpenyőben. Tegye bele a fagyos halrudakat. Süsse közepes fokozaton 5-8 percig, közben többször fordítsa meg.
Tegye a sütőlemezt a középső szintre és melegítse elő a sütőt 200°C-ra. Tegyen sütőpapírt a sütőlemezre, majd tegye rá a fagyos halrudat. Süsse 12-13 percig. Fordítsa meg a halrudakat 6 perc elteltével.
A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!
Tárolási tájékoztató
***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):
**- rekesz (-12°C-on): 2 hét
*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2nap
Felengedés után ne fagyassza újra!
Hozzávalók
Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma) 65%, panír (rizsliszt, csicseriborsóliszt, étkezési só, kukoricakeményítő), repceolaj, burgonyakeményítő, kukoricakeményítő, ivóvíz, rizsdara, burgonyapehely, étkezési só, borsórost, borsókeményítő.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.
Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Átlagos tápérték
További információ
Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.