Gluténmentes halrudacska

A méltán népszerű halrudacska vadon fogott alaszkai tőkehalból, gluténmentes bundában.

Elkészítés

pan

Hevítsen zsiradékot egy serpenyőben. Tegye bele a fagyos halrudakat. Süsse közepes fokozaton 5-8 percig, közben többször fordítsa meg.

 

oven

Tegye a sütőlemezt a középső szintre és melegítse elő a sütőt 200°C-ra. Tegyen sütőpapírt a sütőlemezre, majd tegye rá a fagyos halrudat. Süsse 12-13 percig. Fordítsa meg a halrudakat 6 perc elteltével.

 

 

A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!

Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!

A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!

Hozzávalók

Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma) 65%, panír (rizsliszt, csicseriborsóliszt, étkezési só, kukoricakeményítő), repceolaj, burgonyakeményítő, kukoricakeményítő, ivóvíz, rizsdara, burgonyapehely, étkezési só, borsórost, borsókeményítő. 

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték

100 g-ra vetítve
Energia (kJ)
 
853 kJ
Energia (kcal)
 
204 kcal
Zsír
 
9,1 g
amelyből
 
0,8 g
Szénhidrát
 
17 g
amelyből
 
<0,5 g
Rost
 
0,8 g
Fehérje
 
13 g
 
0,96 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.