Halszelet

Halszelet

Ízletes hal, uborkával és sajttal készítve, ropogós panírral bevonva.

Elkészítés

pan

Elkészítés sütőben: Egy serpenyőbe kb. 1/2 cm magasan töltsünk olajat és hevítsük fel. A gyorsfagyasztott halszeleteket óvatosan helyezzük oz olajba, és közepes hőfokon többszöri forgatással kb. 5-7 perc alatt süssük aranybarnára.

 

A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!



Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!



Összetevők

Hal (53%), zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, étkezési só, fűszerek, éleszto), repceolaj, búzaliszt, ecetes uborka 5,8% (uborka, víz, ételecet, étkezési só, cukor), sajt 3,5%, étkezési só, mustár (víz, mustármag, ételecet, étkezési só, fűszerek), keményítő, cukor, fűszerek.

 

Bár nagy gondot fordított a gyártó a szálkák eltávolítására, néhány szálka mégis maradhatott a termékben.





Egyéb

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

100 g-ra vetítve
Energiatartalom (kcal)
247
 kcal
Energiatartalom (kJ)
1035
 Kilojoule
Fehérje
13
 Gram
Élelmi rost
1,2
 Gram
1,3
 Gram
Szénhidrát
19
 Gram
ebből cukrok
 Sugars
1,5
 Gram
Zsír
13
 Gram
ebből telített zsírsavak
 Unsaturates
1,5
 Gram

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.