Halszelet

Halszelet

Ízletes hal, uborkával és sajttal készítve, ropogós panírral bevonva.

Elkészítés

pan

Elkészítés sütőben: Egy serpenyőbe kb. 1/2 cm magasan töltsünk olajat és hevítsük fel. A gyorsfagyasztott halszeleteket óvatosan helyezzük oz olajba, és közepes hőfokon többszöri forgatással kb. 5-7 perc alatt süssük aranybarnára.

 

A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!Hozzávalók

Hal (53%), zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, étkezési só, fűszerek, élesztő), repceolaj, búzaliszt, ecetes uborka 5,8% (uborka, víz, ételecet, étkezési só, cukor), sajt 3,5%, étkezési só, mustár (víz, mustármag, ételecet, étkezési só, fűszerek), keményítő, cukor, fűszerek.

 

Bár nagy gondot fordított a gyártó a szálkák eltávolítására, néhány szálka mégis maradhatott a termékben.Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték

100 g-ra vetítve
Energiatartalom (kcal)
247
Energiatartalom (kJ)
1035
Fehérje
13
Élelmi rost
1,2
1,3
Szénhidrát
19
ebből cukrok
1,5
Zsír
13
ebből telített zsírsavak
1,5 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.