Halfilé ropogós tésztabundában

Halszeletek ropogós bundában, egyszerűen elkészíthető sütőben is. Kizárólag MSC tanúsítvánnyal rendelkező  szaftos alaszkai tőkehalfiléből.

Elkészítés

oven

Melegítse elő a sütőt 220°C-ra alsó-/felső sütés esetén (200°C légkeverésnél). Tegye felengedtetés nélkül sütőpapírral bélelt sütő felületre a halat és süsse középső rácsálláson kb. 25 percen keresztül aranybarnára. Az elkészítési idő felénél egyszer fordítsa meg.

 

A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!

Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!

Hozzávalók

Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma)

56 %, repceolaj, búzaliszt, zsemlemorzsa (búzaliszt, dextróz, étkezési só), víz, búzakeményítő, burgonyakeményítő, rizsliszt, étkezési só, térfogatnövelő szerek: difoszfátok és nátrium-karbonátok; kukoricaliszt, dextróz, sovány tejpor.

 

Bár nagy gondot fordított a gyártó a szálkák eltávolítására, néhány szálka mégis maradhatott a termékben.


Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték

100 g-ra vetítve
Zsír
 
14 g
 
amelyből
 
1,1 g
 
Szénhidrát
 
18 g
 
amelyből
 
0,6 g
 
Rost
 
0,6 g
 
Fehérje
 
11 g
 
 
1,2 g
 

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.