Halfilé ropogós tésztabundában

Halfilé ropogós tésztabundában

Halszeletek ropogós bundában, egyszerűen elkészíthető sütőben is. Kizárólag MSC tanúsítvánnyal rendelkező  szaftos alaszkai tőkehalfiléből.

Elkészítés

oven

Melegítse elő a sütőt 220°C-ra alsó-/felső sütés esetén (200°C légkeverésnél). Tegye felengedtetés nélkül sütőpapírral bélelt sütő felületre a halat és süsse középső rácsálláson kb. 25 percen keresztül aranybarnára. Az elkészítési idő felénél egyszer fordítsa meg.

 

A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!



Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!



Hozzávalók

Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma)

56 %, repceolaj, búzaliszt, zsemlemorzsa (búzaliszt, dextróz, étkezési só), víz, búzakeményítő, burgonyakeményítő, rizsliszt, étkezési só, térfogatnövelő szerek: difoszfátok és nátrium-karbonátok; kukoricaliszt, dextróz, sovány tejpor.

 

Bár nagy gondot fordított a gyártó a szálkák eltávolítására, néhány szálka mégis maradhatott a termékben.




Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.



Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték

100 g-ra vetítve
 kcal
243
 kJ
913
Fehérje
11 g
1,2 g
Élelmi rost
0,6 g
Szénhidrát
18 g
ebből cukrok
0,6 g
Zsír
14 g
ebből telített zsírsavak
1,1 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.