Halszeletek ropogós bundában, egyszerűen elkészíthető sütőben is. Kizárólag MSC tanúsítvánnyal rendelkező szaftos alaszkai tőkehalfiléből.
Elkészítés
Melegítse elő a sütőt 220°C-ra alsó-/felső sütés esetén (200°C légkeverésnél). Tegye felengedtetés nélkül sütőpapírral bélelt sütő felületre a halat és süsse középső rácsálláson kb. 25 percen keresztül aranybarnára. Az elkészítési idő felénél egyszer fordítsa meg.
A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!
Tárolási tájékoztató
***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):
**- rekesz (-12°C-on): 2 hét
*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2 nap
Felengedés után ne fagyassza újra!
Hozzávalók
Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma)
56 %, repceolaj, búzaliszt, zsemlemorzsa (búzaliszt, dextróz, étkezési só), víz, búzakeményítő, burgonyakeményítő, rizsliszt, étkezési só, térfogatnövelő szerek: difoszfátok és nátrium-karbonátok; kukoricaliszt, dextróz, sovány tejpor.
Bár nagy gondot fordított a gyártó a szálkák eltávolítására, néhány szálka mégis maradhatott a termékben.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.
Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.
Átlagos tápérték
További információ
Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.