Spenótos gnocchi

Előkészítési idő
'
Főzési idő
'
Adagok száma
4

Spenótos gnocchi

Előkészítési idő
'
Főzési idő
'
Adagok száma
4

Hozzávalók

1 db 
tojássárgája
50 g 
parmezan
150 g 
liszt
2 dl 
tejszín
2 gerezd 
fokhagyma
100 g 
vaj
3 szelet 
bacon
bors

Elkészítés

  1. A lecsöpögtetett spenóthoz hozzáadjuk a lisztet és a tojássárgáját, megsózzuk, majd összekeverjük, hogy kissé lágy tészta állagot kapjunk, ezután hűtőben pihentetjük.
  2. Forrásban lévő vízbe szaggatjuk a tésztát, leszűrjük.
  3. A lepirított fokhagymát a tejszínnel és a lecsöpögtetett paraj levével sűrűre főzzük.

  4. A kifőzött gnocchit beleforgatjuk a főzetbe.

Tálalási javaslat

A gnocchit parmezánnal szórjuk meg, és a pirított baconnel tálaljuk.