Rösztibundás hal remuládmártással

Előkészítési idő
'
Főzési idő
'
Adagok száma
4
Rösztibundás hal remuládmártással

Előkészítési idő
'
Főzési idő
'
Adagok száma
4

Hozzávalók

3 db 
ecetes uborka
3 dl 
majonéz
2 dl 
tejföl
1 ek 
kapribogyó
1 ek 
mustár
1 csomag 
petrezselyem
1 db 
citrom
1 csomag 
snidling
bors

Elkészítés

  1. Összekeverjük a tejfölt, a majonézt, a mustárt és a citromlevet.
  2. Az uborkát, a snidlinget, a kapribogyót és a petrezselymet apróra vágjuk, majd összekeverjük a dresszinggel. 
  3. A halat sütőben 17 perc alatt megsütjük.

Tálalási javaslat

A frissen sült halhoz adjuk a mártást. Sült burgonyával is tálalhatjuk.