Rösztibundás hal bécsi burgonyasalátával

Előkészítési idő
'
Főzési idő
'
Adagok száma
2

Rösztibundás hal bécsi burgonyasalátával

Előkészítési idő
'
Főzési idő
'
Adagok száma
2

Hozzávalók

400 g  
hámozott parázs burgonya
100 g 
császárszalonna
0,5 l 
marha alaplé
1 fej 
lilahagyma
1 csomag 
petrezselyem
2 dl 
almaecet
1 dkg 
cukor
1 ek 
mustár
rukkola

Elkészítés

  1. Alaplében megfőzzük a burgonyát majd kihűtjük és felkarikázzuk.
  2. A szalonnát lepirítjuk a lilahagymával, majd hozzáadjuk a mustártból, a vízből, a cukorból és az ecetből kevert salátadresszinget.
  3. A dresszinget összeforgatjuk a burgonyával.

  4. A halat sütőben 17 perc alatt megsütjük.

Tálalási javaslat

A díszítéshez rukkolát használunk.