Pirított zöldségek rösztibundás hallal

Előkészítési idő
'
Főzési idő
'
Adagok száma
4
Pirított zöldségek rösztibundás hallal

Előkészítési idő
'
Főzési idő
'
Adagok száma
4

Hozzávalók

2 dl 
zöldségalaplé
1 dkg  
vaj
1 
citrom
1 csomag 
petrezselyem
szezámolaj

Elkészítés

  1. Szezámolajon megpirítjuk a zöldségeket.
  2. Sózzuk, majd melegen tartjuk.
  3. Az alaplében felfőzzük a petrezselyemmel és a vajjal, majd hozzáadjuk a tőkehalat és megsózzuk.
  4. Alacsony lángon 6 percig fedő alatt pároljuk.

Tálalási javaslat

A halat a melegen tartott zöldségekre tálaljuk,kapribogyóval díszíthetjük.