Halrudacskák tésztabundában

Halrudacskák tésztabundában

Hozzávalók

15 db 
halrudacska tésztabundában
2 evőkanál 
tengeri só
4 szál 
fehér spárga
2 evőkanál 
olivaolaj
1 
citrom leve
Fél 
citrom héja
1 evőkanál 
kakukkfű
Friss fejessaláta
1 
babérlevél

Elkészítés

  1. A halrudakat a csomagoláson olvasható utasítások alapján sütőben vagy serpenyőben süsse meg. Közben hámozza meg a spárgát, főzze meg sós vízben és még langyos állapotban vágja ketté.
  2. A megmosott és feldarabolt salátához adja hozzá az összekevert citromlevet és olajat.
  3. A tengeri sót, a kakukkfüvet és a babérlevelet tegye egy tálba, vágja rá a citromhéjat és az egészet törje össze egy mozsárban.
  4. A salátát ossza el a tányérokba, fektesse rá a félbevágott spárgát és tálalalja a halrudakkal. Adja hozzá a tengeri sókeveréket.