Csőben sült zöldséges csirkemell

Főzési idő
'
Csőben sült zöldséges csirkemell

Főzési idő
'

Hozzávalók

1 kk 
70 g 
reszelt sajt
150 ml 
tejszín
2 kisebb 
tojás
170 g 
csirkemellfilé
1 bő ek 
olaj

Elkészítés

  1. Egy fazékban a sóval vizet forralunk.
  2. Amikor a víz már forr, hozzáadjuk az Iglo zöldségduót, 5 percig főzzük, majd leszűrjük.

  3. Amíg a zöldségek főnek, a kockára vágott, sózott, borsozott csirkemellet kb. 5 perc alatt olajon megpirítjuk egy serpenyőben, és a húst összekeverjük a sütőtálban a zöldségekkel.

  4. Összekeverjük a tejszínt a tojásokkal, sóval, borssal ízesítjük, és a keveréket a tálba öntjük a zöldségekre és a húsra.

  5. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal, és 180 °C-ra előmelegített sütőben az egészet 20 percig sütjük, amíg a teteje aranybarnára nem pirul.

Tálalási javaslat

A hús kihagyásával finom vegetáriánus étel készíthető!