Zsenge vajbab

Zsenge vajbab

Zsenge vajbabunkat a lehető legjobb pillanatban szedjük és fagyasztjuk, hogy megőrizze valódi ízét.

Elkészítés

A kívánt mennyiségű zöldbabot felengedtetés nélkül tegye felolvasztott zsiradékba vagy egy kevés, forrásban lévő vízbe, tetszés szerint sózza meg és időnként megkeverve addig párolja, illetve főzze, míg puha nem lesz.



Tárolási tájékoztató

Otthoni tárolás:
*-rekesz vagy jégkockatartó-rekesz (-6°C-on): egy hét;
**-rekesz (-12°C-on): egy hónap;
Fagyasztószekrényben vagy ***-os rekeszben (-18 °C-on) minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év)
Mélyhűtve tárolandó. Felengedés után ne fagyassza újra!


Biztonsági útmutató

Magyar termék


Összetevők

zsenge vajbab




Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

adagonként (150 g)
100 g-ra vetítve
referenciabeviteli érték (adagonként)
Élelmi rost
4,5 g
3,0 g
Energiatartalom (kcal)
59 kcal
39 kcal
3
%
Energiatartalom (kJ)
248 kJ
165 kJ
3
%
Fehérje
2,3 g
1,5 g
5
%
0,05 g
0,03 g
1
%
Szénhidrát
9,8 g
6,5 g
4
%
ebből cukrok
1,8 g
1,2 g
2
%
Zsír
0,3 g
0,2 g
1
%
ebből telített zsírsavak
0,1 g
0,1 g
1
%

További információ

A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak!
* 1 adag (150g): Az elkészítési javaslat szerint elkészítve.
** Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
A személyes szükséglet az életkortól, a nemtől, a testsúlytól és a fizikai aktivitástól függ.
A csomag 3 adagot tartalmaz.