Nyári zöldségkeverék

Nyári zöldségkeverék

Nyári zöldségkeverékünk leves, valamint krémleves alapnak is tökéletesen megfelel.

Elkészítés

A kívánt mennyiségű zöldséget felengedtetés nélkül tegye felolvasztott zsiradékba vagy egy kevés forrásban lévő vízbe, tetszés szerint sózza meg és időnként megkeverve addig párolja, illetve főzze, amíg puha nem lesz.



Tárolási tájékoztató

Otthoni tárolás:
*-rekesz vagy jégkockatartó-rekesz (-6°C-on): egy hét;
**-rekesz (-12°C-on): egy hónap;
Fagyasztószekrényben vagy ***-os rekeszben (-18 °C-on) minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év)
Mélyhűtve tárolandó. Felengedés után ne fagyassza újra!


Biztonsági útmutató

Magyar termék



Összetevők

zöldbab, sárgarépa, kukorica, karfiol (változó arányban)




Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

adagonként (150 g)
100 g-ra vetítve
referenciabeviteli érték (adagonként)
Élelmi rost
3,2 g
2,1 g
Energiatartalom (kcal)
75 kcal
50 kcal
4
%
Energiatartalom (kJ)
315 kJ
210 kJ
4
%
Fehérje
3,2 g
2,1 g
6
%
0,05 g
0,03 g
1
%
Szénhidrát
12,6 g
8,4 g
5
%
ebből cukrok
2,9 g
1,9 g
3
%
Zsír
0,6 g
0,4 g
1
%
ebből telített zsírsavak
0,2 g
0,1 g
1
%

További információ

A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak!
* 1 adag (150g): Az elkészítési javaslat szerint elkészítve.
** Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
A személyes szükséglet az életkortól, a nemtől, a testsúlytól és a fizikai aktivitástól függ.
A csomag 3 adagot tartalmaz.