Franciasaláta alap

Franciasaláta alap

A zöldségek a szedés pillanatától kezdve veszítenek vitamintartalmukból. Az Iglo egyedülállóan gyors fagyasztási eljárásának köszönhetően azonban megőrizzük a természet legjavát, zöldségeink így vitaminban gazdagok és ízletesek. Franciasaláta alapunk sárgarépát, zöldborsót, burgonyát és kukoricát tartalmaz.

Elkészítés

A kívánt mennyiségű zöldséget felengedtetés nélkül tegye egy kevés, forrásban lévő vízbe, tetszés szerint sózza meg és alkalmanként megkeverve addig párolja, míg puha nem lesz. Ezt követően hideg vízzel öblítse le.


Tárolási tájékoztató

Fagyasztószekrényben vagy ***-os rekeszben (-18°C-on) minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év)
Mélyhűtve tárolandó. Felengedés után ne fagyassza újra!



Biztonsági útmutató

Magyar termék


Összetevők

sárgarépa, zöldborsó, burgonya, kukorica (változó arányban)




Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

100 g-ra vetítve
Élelmi rost
2,7 g
Energiatartalom (kJ)
281 kJ
Energiatartalom (kcal)
66 kcal
Fehérje
2,8 g
0,03 g
Szénhidrát
11,5 g
ebből cukrok
2,5 g
Zsír
0,4 g
ebből telített zsírsavak
0,06 g