Halgratin olasz módra

Halgratin olasz módra
Olaszos módon készített halgratin: puha, zamatos, csont nélküli halfilé, valamint paradicsom, paprika és bazsalikom ízletes kombinációja, mozzarellával sütve. Igazi ínyenceknek.

Elkészítés

A sütőt a sütőtepsivel együtt melegítse elő (légkeveréses: 200°C; felső és alsó sütés: 220°C). Távolítsa el az átlátszó fóliát és a mélyhűtött halat az alutálcában helyezze egy sütőtepsire. A középső rácson kb. 30-35 percig süsse.



Tárolási tájékoztató

Otthoni tárolás:
*-rekesz vagy jégkockatartó-rekesz (-6°C-on): 2 nap;
**-rekesz (-12°C-on): 2 hét;
Fagyasztószekrényben vagy ***-os rekeszben (-18 °C-on) minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év): (lásd: a doboz oldalán)
Mélyhűtve tárolandó. Felengedés után ne fagyassza újra!



Biztonsági útmutató

A hal legyen jól átsütve!


Összetevők

Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma) 58 %, paradicsom (14 %), repceolaj, hagyma, paprika, mozzarella sajt (2,9%), edam sajt, joghurt, túrókészítmény (zsírszegény túró és sovány (fölözött) tejből készült lágy joghurt), búzaliszt, rizskeményitő, víz, zöldfűszerek, étkezési só, fokhagyma, fűszerek, burgonyakeményítő, cukor.




További információk allergiás személyek részére

Az allergén összetevőket vastag betűvel jelöltük.


Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

100 g-ra vetítve
Energiatartalom (kcal)
122 kcal
Energiatartalom (kJ)
508 kJ
Fehérje
12,0 g
Élelmi rost
0,4 g
0,90 g
Szénhidrát
4,0 g
ebből cukrok
1,1 g
Zsír
6,3 g
ebből telített zsírsavak
1,6 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják.