Halgratin olasz módra

A Gratin olasz módra ízletes, szaftos gyakorlatilag szálkamentes halfilé, paradicsom, paprika, és bazsalikom mártással, sajttal beborítva.

Elkészítés

oven

A sütőt a sütőtepsivel együtt melegítse elő (légkeveréses: 200°C; felső és alsó sütés: 220°C). Távolítsa el az átlátszó fóliát és a mélyhűtött halat az alutálcában helyezze egy sütőtepsire. A középső rácson kb. 30-35 percig süsse.

 

A hal legyen jól átsülve!

Tárolási tájékoztató

***- rekesz (-18°C-on) vagy fagyasztószekrényben: minőségét megőrzi a terméken jelzett hónap végéig (hó/év):

**- rekesz (-12°C-on): 2 hét

*- rekesz vagy jégkockatartó rekesz (-6°C-on): 2nap

 

Felengedés után ne fagyassza újra!

 

Hozzávalók

Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma) 58 %, paradicsom (14 %), repceolaj, hagyma, paprika, mozzarella sajt (2,9%), edámi sajt, joghurt, túró készítmény (zsírszegény túró és fölözött tejbol készült lágy joghurt), búzaliszt, rizskeményítő, ivóvíz, zöldfűszerek, étkezési só, fokhagyma, fűszerek, burgonyakeményítő, cukor.

 

Bár nagy gondot fordított a gyártó a szálkák eltávolítására, néhány szálka mégis maradhatott a termékben.

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak. Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Mindig vegye figyelembe az aktuális csomagolást. Eltérések az összetevők listájában és a tápértékekben előfordulhatnak.

 

Az allergének az összetevők listájában vastaggal vannak kiemelve.

Átlagos tápérték

100 g-ra vetítve
Energia (kJ)
 
496 kJ
Energia (kcal)
 
119 kcal
Zsír
 
6,1 g
amelyből
 
1,3 g
Szénhidrát
 
3,8 g
amelyből
 
1,0 g
Rost
 
0,4 g
Fehérje
 
12,0 g
 
0,90 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják. A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak! Az útmutatás szerint sütőben elkészítve.