Halgratin francia módra

Halgratin francia módra
Franciás halgratinunk 100% halfilé, valamint paprika és különböző fűszerek ínycsiklandó kombinációja, mustármag és fehérbor hozzáadásával. Különleges fogásunkkal otthonába csempészhet egy darabot a nyaralás élményéből!

Elkészítés

A sütőt a sütőtepsivel együtt melegítse elő (légkeveréses: 200°C; felső és alsó sütés: 220°C). Távolítsa el az átlátszó fóliát és a mélyhűtött halat az alutálcában helyezze egy sütőtepsire. A középső rácson kb. 33-35 percig süsse.


Tárolási tájékoztató

Otthoni tárolás:
*-rekesz vagy jégkockatartó-rekesz (-6°C-on): 2 nap;
**-rekesz (-12°C-on): 2 hét;
Fagyasztószekrényben vagy ***-os rekeszben (-18 °C-on) minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év): (lásd: a doboz oldalán)
Mélyhűtve tárolandó. Felengedés után ne fagyassza újra!


Biztonsági útmutató

A hal legyen jól átsütve!


Összetevők

Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma) 57 %, zsemlemorzsa (búzaliszt, víz, élesztő, étkezési só, szőlőcukor), víz, repceolaj, vöröshagyma, pálmazsír, mustár (víz, mustármag, ételecet, étkezési só, fűszerek) (1,9%), paprika, fehérbor, túrókészítmény (zsírszegény túró és sovány (fölözött) tejből készült lágy joghurt), zöldfűszerek, étkezési só, rizskeményitő, mustármag, citromlé sűrítményből, fűszerek, cukor, szárított glükóz-szirup.




További információk allergiás személyek részére

Az allergén összetevőket vastag betűvel jelöltük.


Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

100 g-ra vetítve
Energiatartalom (kcal)
175 kcal
Energiatartalom (kJ)
733 kJ
Élelmi rost
0,7 g
1,10 g
Szénhidrát
9,0 g
ebből cukrok
1,4 g
Zsír
10,0 g
ebből telített zsírsavak
2,0 g

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják.