Halfilé ropogós tésztabundában

Halfilé ropogós tésztabundában

A 100% alaszkai tőkehalfilé és a ropogós tésztabunda ellenállhatatlan találkozása! A különleges párosítás sokféle körettel válhat az étkezés fénypontjává akár ebédidőben, akár vacsorára.

Elkészítés

Melegítse elő a sütőt 220°C-ra alsó-/felső sütés esetén (200°C légkeverésnél). Tegye felengedtetés nélkül sütőpapírral bélelt sütő felületre a halat és süsse középső rácsálláson kb. 25 percen keresztül aranybarnára. Az elkészítési idő felénél egyszer fordítsa meg.


Tárolási tájékoztató

Otthoni tárolás: 

*-rekesz vagy jégkockatartó-rekesz (-6°C-on): 2 nap;

**-rekesz (-12°C-on): 2 hét;

fagyasztószekrényben vagy ***-os rekeszben (-18°C-on): minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év): (lásd: a doboz oldalán)



Biztonsági útmutató

A halat mindig alaposan átsütve fogyassza!


Összetevők

Alaszkai Tőkehal (Theragra chalcogramma) 54%, repceolaj, búzaliszt, zsemlemorzsa (búzaliszt, étkezési só,dextróz), víz, búzakeményítő, burgonyakeményítő, étkezési só, térfogatnövelő szerek: difoszfátok és nátrium-karbonátok; pálmaolaj, kukoricaliszt, dextróz, sovány tejpor.




További információk allergiás személyek részére

Az allergén összetevőket vastag betűvel jelöltük.


Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

További információ

Az értékek a természetes anyagokból készült termékeknél szokásos ingadozást mutathatják.