Keresés a termékek, receptek és egyéb tartalmak között
 Keresés ebben Keresés ebben

Zsenge vajbab

Zsenge vajbabunkat a lehető legjobb pillanatban szedjük és fagyasztjuk, hogy megőrizze valódi ízét.
{5DAEF1D8-0FFD-4B8D-AC35-D0F4F66C199A}

Termékleírás

Általános információk

Elkészítés

A kívánt mennyiségű zöldbabot felengedtetés nélkül tegye felolvasztott zsiradékba vagy egy kevés, forrásban lévő vízbe, tetszés szerint sózza meg és időnként megkeverve addig párolja, illetve főzze, míg puha nem lesz.

Tárolási tájékoztató

Otthoni tárolás:
*-rekesz vagy jégkockatartó-rekesz (-6°C-on): egy hét;
**-rekesz (-12°C-on): egy hónap;
Fagyasztószekrényben vagy ***-os rekeszben (-18 °C-on) minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év)
Mélyhűtve tárolandó. Felengedés után ne fagyassza újra!

Biztonsági útmutató

Magyar termék
Összetevők

Összetevők

zsenge vajbab

További információk allergiás személyek részére

Egyéb

Tápérték információ

Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

adagonként (150 g) 100 g-ra vetítve
Élelmi rost  3,0 g -
Energiatartalom (kcal)  39 kcal -
Energiatartalom (kJ)  165 kJ -
Fehérje  1,5 g -
Só  0,03 g -
Szénhidrát  6,5 g -
ebből cukrok  1,2 g -
Zsír  0,2 g -
ebből telített zsírsavak  0,1 g -