Keresés a termékek, receptek és egyéb tartalmak között
 Keresés ebben Keresés ebben

Zsenge tavaszi zöldborsó

Zsenge tavaszi zöldborsóinkat a lehető legjobb pillanatban szedjük és fagyasztjuk, hogy megőrizzék valódi ízüket. Szakembereink naponta járják a földeket és ellenőrzik a termést, így pontosan tudják, mikor érdemes betakarítani. Halak mellé is kiváló, de egy maréknyi zöldborsó a tésztáknak is, akár a carbonara spagettinek is izgalmas színt ad.
{14D29B92-AA70-4D0E-83CA-9A7D4F14B900}

Termékleírás

Általános információk

Elkészítés

A kívánt mennyiségű zöldborsót felengedtetés nélkül tegye felolvasztott zsiradékba vagy egy kevés, forrásban lévő vízbe, tetszés szerint sózza meg és időnként megkeverve addig párolja, illetve főzze, amíg puha nem lesz.

Tárolási tájékoztató

Fagyasztószekrényben vagy ***-os rekeszben (-18°C-on) minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év)
Mélyhűtve tárolandó. Felengedés után ne fagyassza újra!

Biztonsági útmutató

Magyar termék
Összetevők

Összetevők

zöldborsó

További információk allergiás személyek részére

Egyéb

Tápérték információ

Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

adagonként (150 g) 100 g-ra vetítve
Élelmi rost  4,5 g -
Energiatartalom (kcal)  70 kcal -
Energiatartalom (kJ)  295 kJ -
Fehérje  4,9 g -
Só  0,01 g -
Szénhidrát  9,0 g -
ebből cukrok  4,1 g -
Zsír  0,6 g -
ebből telített zsírsavak  0,1 g -