Keresés a termékek, receptek és egyéb tartalmak között
 Keresés ebben Keresés ebben

Halgratin csiperkegombával

Csiperkegombás halgratin: puha, zamatos, csont nélküli halfilé, valamint csiperkegomba és szárított zöldfűszerek ízletes kombinációja, ropogósra sütve.
{42D3067F-7C10-4776-B339-865BEDE0D08C}

Termékleírás

Általános információk

Elkészítés

Melegítse elő a sütőt és a sütőedényt: Sütő felső - és alsó sütés esetén 250°, légkeverésnél: 200°, gázsütő fokozat: 6. Távolítsa el a fóliát és tegye felengedtetés nélkül az alutálcával együtt a középső rácsálláson lévő sütőfelületre a halat. Süsse kb. 35 percen keresztül, az elkészítési idő sütőrostély alkalmazásával 5-10 perccel hosszabb. A hal akkor van kész, ha ropogós aranybarnára átsült. Nyissa ki a sütő ajtaját és kb. 30 másodpercig hagyja párolódni a halat.

Tárolási tájékoztató

Otthoni tárolás:
*-rekesz vagy jégkockatartó -rekesz (-6°C-on): 2nap;
**-rekesz (-12°C-on: 2 hét;
Fagyasztószekrényben vagy ***-os rekeszben (-18°C-on): Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig (hó/év): (lásd: a doboz oldalán)
Mélyhűtve tárolandó! Felengedés után ne fagyassza újra!

Biztonsági útmutató

A hal legyen jól átsütve!
Összetevők

Összetevők

Alaszkai tőkehal (Theragra chalcogramma) 52%, csiperkegomba (13%), panírliszt (búzaliszt, víz, élesztő, étkezési só), Repceolaj, pálmaolaj, víz, cukor, mustár (víz, mustármag, ételecet, étkezési só, fűszerek), pirított vöröshagyma, (palmaolaj, búzaliszt, vöröshagyma, víz, étkezési só), zöldfűszer (0,9%), fokhagyma, étkezési só, szárított glükóz szirup, fűszerek.

További információk allergiás személyek részére

Az allergén összetevőket vastag betűvel jelöltük.

Egyéb

Tápérték információ

Átlagos tápérték termékben (számított érték) fenőtteknek

adagonként (150 g) 100 g-ra vetítve
Energiatartalom (kcal)  219 kcal -
Energiatartalom (kJ)  909 kJ -
Fehérje  10,8 g -
Élelmi rost  0,9 g -
Só  0,95 g -
Szénhidrát  8,5 g -
ebből cukrok  1,9 g -
Zsír  15,5 g -
ebből telített zsírsavak  3,6 g -

További információ

A fenti, nyers élelmiszerekre vonatkozó értékek az elkészítés során változhatnak.