Keresés a termékek, receptek és egyéb tartalmak között
 Keresés ebben Keresés ebben

Spenótos lasagne

Előkészítési idő
'
Főzési idő
'
Adagok száma
4
Oldal megosztása:
[ShareButtons.ShareTextForRecipes]

Hozzávalók

  • 450 g Zsenge parajpüré
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 3 db tojás
  • 3 dl tejszín
  • 2 dl zöldségalaplé
  • 100 g parmezán
  • 100 g vaj
  • 150 g száraz lasagne tészta
  • bors

Tálalási javaslat

  • Kockákra vágva parajlevéllel díszítjük.

Elkészítés

  1. Serpenyőben megfonnyasztjuk a parajt, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát.
  2. Felöntjük az alaplével, hozzákeverjük a tejszínt, majd közepes lángon főzzük.
  3. Amikor kissé besűrűsödik, levesszük a lángról, lehűtjük és hozzáadjuk a tojásokat.
  4. Kivajazott tálba rétegezzük a tésztát és a spenótkrémet, egymásra helyezve őket.
  5. Megszórjuk parmezánnal és 180 fokon 35 percig sütjük.

Felhasznált termékek

Zsenge parajpüré

több
[Recipes.Disclaimer]