Keresés a termékek, receptek és egyéb tartalmak között
 Keresés ebben Keresés ebben

Spenótos gnocchi

Előkészítési idő
'
Főzési idő
'
Adagok száma
4
Oldal megosztása:
[ShareButtons.ShareTextForRecipes]

Hozzávalók

  • 450 g Krémes parajpüré
  • 1 db tojássárgája
  • 50 g parmezan
  • 150 g liszt
  • 2 dl tejszín
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 100 g vaj
  • 3 szelet bacon
  • bors

Tálalási javaslat

  • A gnocchit parmezánnal szórjuk meg, és a pirított baconnel tálaljuk.

Elkészítés

  1. A lecsöpögtetett spenóthoz hozzáadjuk a lisztet és a tojássárgáját, megsózzuk, majd összekeverjük, hogy kissé lágy tészta állagot kapjunk, ezután hűtőben pihentetjük.
  2. Forrásban lévő vízbe szaggatjuk a tésztát, leszűrjük.
  3. A lepirított fokhagymát a tejszínnel és a lecsöpögtetett paraj levével sűrűre főzzük.

  4. A kifőzött gnocchit beleforgatjuk a főzetbe.

Felhasznált termékek

Krémes parajpüré

több
[Recipes.Disclaimer]