Keresés a termékek, receptek és egyéb tartalmak között
 Keresés ebben Keresés ebben

Spenótos felfújt

Előkészítési idő
'
Főzési idő
'
Adagok száma
4
Oldal megosztása:
[ShareButtons.ShareTextForRecipes]

Hozzávalók

  • 450 g Krémes parajpüré
  • 125 g vaj
  • 2 ek liszt
  • 2 dl tej
  • 3 db tojás
  • 3 ek parmezán
  • bors
  • szerecsendió

Tálalási javaslat

  • Sütés után azonnal tálaljuk, parajlevéllel díszítjük.

Elkészítés

  1. A felfújt formákat kivajazzuk, majd megszórjuk parmezánnal.

  2. A parajpürét kiolvasztás után teljesen lecsepegtetjük.

  3. A felolvasztott vajba belekeverjük a lisztet, majd hozzáadjuk a tejet és kis lángon besűrítjük.

  4. Szobahőmérsékletűre hűtjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és a felvert tojásfehérjét.
  5. A krémet összekeverjük a lecsepegtetett parajpürével, majd a formákba öntjük.

  6. 210 fokon 27 percig sütjük.

Felhasznált termékek

Krémes parajpüré

több
[Recipes.Disclaimer]