Keresés a termékek, receptek és egyéb tartalmak között
 Keresés ebben Keresés ebben

Sajtos halrudacskák póréhagymás pitével

Előkészítési idő
'
Főzési idő
'
Adagok száma
2
Oldal megosztása:
[ShareButtons.ShareTextForRecipes]

Hozzávalók

Tálalási javaslat

  • Iglo Field friss zöldborsóból vagy párolt zöldségből készített körettel teljes főételként tálalható.

Elkészítés

  1. Süsse a halrudacskákat 12-15 perc alatt halvány aranybarnára.
  2. Kenjen ki zsírral egy nagyjából 20 cm széles és 30 cm hosszú hőálló edényt.
  3. Forrósítsa fel az olajat egy vastagabb aljú lábosban. Adja hozzá a a póréhagymát és a hagymát, majd süsse 5 percig, amíg meg nem puhul. Tegye a cukkinit és krumplit is az edénybe, és süsse további 3-5 percig, hogy a krumpli átsüljön, de még nem barnuljon meg.
  4. Fűszerezze meg alaposan a zöldségeket. Vágja félbe a halrudacskákat és óvatosan keverje a többi összetevőhöz, majd az egészet öntse egy hőálló tálba.
  5. Szórja meg a tetejét reszelt sajttal és előmelegített sütőben (hagyományos: 190ºC, légkeveréses: 170ºC, gáz: 5-ös fokozat) vagy grillsütőben süsse 5-10 percig, míg a teteje aranybarna nem lesz.

Felhasznált termékek

Gyorsfagyasztott halrudacska - 10 darabos

több
[Recipes.Disclaimer]