Keresés a termékek, receptek és egyéb tartalmak között
 Keresés ebben Keresés ebben

Rösztibundás hal bécsi burgonyasalátával

Előkészítési idő
'
Főzési idő
'
Adagok száma
2
Oldal megosztása:
[ShareButtons.ShareTextForRecipes]

Hozzávalók

  • 1 csomag Tőkehalfilé rösztibundában
  • 400 g hámozott parázs burgonya
  • 100 g császárszalonna
  • 0,5 l marha alaplé
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 csomag petrezselyem
  • 1 dkg cukor
  • 1 ek mustár
  • 2 dl almaecet
  • rukkola

Tálalási javaslat

  • A díszítéshez rukkolát használunk.

Elkészítés

  1. Alaplében megfőzzük a burgonyát majd kihűtjük és felkarikázzuk.
  2. A szalonnát lepirítjuk a lilahagymával, majd hozzáadjuk a mustártból, a vízből, a cukorból és az ecetből kevert salátadresszinget.
  3. A dresszinget összeforgatjuk a burgonyával.

  4. A halat sütőben 17 perc alatt megsütjük.

Felhasznált termékek

Tőkehalfilé rösztibundában

több
[Recipes.Disclaimer]