Keresés a termékek, receptek és egyéb tartalmak között
 Keresés ebben Keresés ebben

Körtés-vízitormás zöldborsó-krémleves

Előkészítési idő
'
Főzési idő
'
Oldal megosztása:
[ShareButtons.ShareTextForRecipes]

Hozzávalók

  • 2 közepes fej hagyma, apróra vágva
  • 35 g vaj
  • 500 g Zsenge tavaszi zöldborsó
  • 3 db körte, meghámozva, tisztítva és felkockázva
  • 1 l zöldségalaplé
  • 1 csomag (80 g) friss vízitorma

Tálalási javaslat

  • Tálalja ropogós héjú zsömlével.

Elkészítés

  1. A hagymát egy csipet sóval alacsony hőfokon párolja meg a vajon.
  2. Amikor megpuhult, adja hozzá a zöldborsót és a körtét.
  3. Süsse nagy lángon 2-3 percig, gyakran keverve.
  4. Adja hozzá a zöldségalaplét és főzze kis lángon 5 percig.
  5. Egy botmixerrel vagy konyhai turmixgéppel keverje krémesre, majd hűtse le.
  6. Ha kihűlt, adja hozzá a vízitormát és krémesítse újra, végül szűrje át, hogy valóban tökéletes állagú legyen.

Felhasznált termékek

Zsenge tavaszi zöldborsó

több
[Recipes.Disclaimer]