Keresés a termékek, receptek és egyéb tartalmak között
 Keresés ebben Keresés ebben

Halrudacskák tésztabundában

Oldal megosztása:
[ShareButtons.ShareTextForRecipes]

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halrudakat a csomagoláson olvasható utasítások alapján sütőben vagy serpenyőben süsse meg. Közben hámozza meg a spárgát, főzze meg sós vízben és még langyos állapotban vágja ketté.
  2. A megmosott és feldarabolt salátához adja hozzá az összekevert citromlevet és olajat.
  3. A tengeri sót, a kakukkfüvet és a babérlevelet tegye egy tálba, vágja rá a citromhéjat és az egészet törje össze egy mozsárban.
  4. A salátát ossza el a tányérokba, fektesse rá a félbevágott spárgát és tálalalja a halrudakkal. Adja hozzá a tengeri sókeveréket.

Felhasznált termékek

Gyorsfagyasztott halrudacska - 15 darabos

több
[Recipes.Disclaimer]