Keresés a termékek, receptek és egyéb tartalmak között
 Keresés ebben Keresés ebben

Füstölt lazac

Előkészítési idő
'
Oldal megosztása:
[ShareButtons.ShareTextForRecipes]

Hozzávalók

  • Zöldségalaplé
  • 1 csomag Zsenge tavaszi zöldborsó
  • 2 evőkanál vaj
  • 2 evőkanál menta
  • 1 evőkanál olivaolaj
  • Fél citrom
  • 200 g füstölt lazac
  • Só, bors

Elkészítés

  1. A zöldborsópüré elkészítéséhez a zöldségalaplét forrósítsa fel és a borsót ebben főzze puhára. Sózza meg, botmixerrel keverje össze és hagyja melegen állni.
  2. A mentát keverje össze olivaolajjal és citromlével, majd fűszerezze sóval.
  3. A füstölt lazacot pestóval dekorálva tálalja a zöldborsópürével együtt.

Felhasznált termékek

Zsenge tavaszi zöldborsó

több
[Recipes.Disclaimer]