Keresés a termékek, receptek és egyéb tartalmak között
 Keresés ebben Keresés ebben
Iglo Rezept

Borsós-currys rizottó

Adagok száma
2
Oldal megosztása:
[ShareButtons.ShareTextForRecipes]

Hozzávalók

  • 4 csirkemellfilé
  • 1 vöröshagyma
  • 2 evőkanál curry
  • 100 g rizottó rizs
  • 1/4 l zöldségalaplé
  • 1 csomag Zsenge tavaszi zöldborsó
  • 1 narancs
  • 2 evőkanál vaj
  • Só, bors, petrezselyem

Elkészítés

  1. A csirkemelleket sózza, borsozza és egy serpenyőben olivaolajon süsse ropogósra 6 perc alatt, majd tartsa melegen. Eközben a hagymát hámozza meg és vágja csíkokra. Az olivaolajat forrósítsa fel egy edényben és a hagymát süsse meg benne. Vegy le az edényt a tűzhelyről, adja hozzá a curryt és keverje össze.
  2. Adja hozzá a rizst, tegye vissza a tűzhelyre, öntse fel egy kevés zöldségalaplével. Állandó keverés mellett folyamatosan locsolja zöldségalaplével.
  3. 10 perc után a fagyasztott zöldborsót és a felszeletelt narancsot keverje hozzá, és hagyja állni kb. 6 percig. Amint a rizs megpuhult, vegye le a tűzhelyről, keverje hozzá a vajat és ízlés szerint sózza meg.
  4. A csirkemellet a rizottóval és némi petrezselyemmel tálalja.

Felhasznált termékek

Zsenge tavaszi zöldborsó

több
[Recipes.Disclaimer]