Keresés a termékek, receptek és egyéb tartalmak között
 Keresés ebben Keresés ebben

Cél 3: Élelmiszeripari termékeink 100%-a felelős forrásból és felelős feldolgozótól fog származni

A szén-dioxid-kibocsátás felelős kezelése

Mi a környezetvédelmi kérdés?

A klímaváltozás egyike a bolygónk előtt álló nagy kihívásoknak. Jobban fenntartható energiaforrásokat kell használnunk, köztük az energia megújulásra képes, vagy hatékonyabb formáit, miközben minimalizálnunk kell a környezetet érő károsodás mértékét.

Mi az irányelvünk?

A minden lehetséges módon a hatékonyság növelésére és a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésére való törekvés része a "Felelősen készített" ígéretünknek. Céljaink szerint 2020 végére szeretnénk 30%-kal csökkenteni szén-dioxid-kibocsátásunkat a 2006-os adatokhoz képest.

A helyi szabályozásnak megfelelően részt veszünk az előírt energiamonitoring-, illetve energia-felhasználás csökkentését célzó programokban.

Mérjük és a törvényben meghatározott céloknak megfelelően csökkentjük a szén-dioxid-kibocsátást azokban az országokban, ahol működünk, valamint olyan megoldásokba fektetünk be, amelyek eredményesen és hatékonyan csökkentik a felhasznált energia mennyiségét.

Keressük a lehetőségeit, hogy csökkentsük a fosszilis üzemanyagoktól való függést, minden olyan esetben, amikor ez lehetséges.